Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Ντραγκόφσκι αλλά με Μαξ η αποστολή των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Ντραγκόφσκι αλλά με Μαξ η αποστολή των «πρασίνων»
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (18.08.2024, 20:00, Newsit.gr) στο ΟΑΚΑ και ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός κάνει αύριο πρεμιέρα στη Super League, αντιμετωπίζοντας τον Asteras Aktor στο ΟΑΚΑ και ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να προχωρήσει σε rotation με τον Ουρουγουανό προπονητή να αφήνει εκτός τους Ντραγκόφσκι, Τσέριν και Σπόραρ, με τον τελευταίο να έχει ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες.

Διαθέσιμος δεν είναι και ο τιμωρημένος Κώτσιρας, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο ο Φίλιπ Μαξ. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Γερμανός μπακ δηλώθηκε και στη λίστα των “πράσινων” για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Λανς στα Playoffs του Conference League.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κάτρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις