Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ατομικό πρόγραμμα ο Τσέριν – Με άδεια ο Ουναΐ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ

Παρουσία του Άνταμ Τσέριν ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε απ’ το περασμένο Σαββατοκύριακο και προπονήθηκε ατομικά, συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (29.01.2025) στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (01.02.2025, 18:00, Newsit.gr).

Το πρόγραμμα στον Παναθηναϊκό περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απών με άδεια για προσωπικούς λόγους ήταν ο Ουναΐ.

Ο Αζεντίν Ουναϊ πήγε στο Μαρόκο για προσωπικό του ζήτημα και αναμένεται να βρίσκεται πίσω στο Κορωπί και στις προπονήσεις την Πέμπτη (30.01.2025).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα