Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Μονόδρομος η νίκη για τους πράσινους

11.12.2021 | 11:03
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Μονόδρομος η νίκη για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα (17:15, Cosmote TV) τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, μιας κι είχαν συναντηθεί και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου οι πράσινοι είχαν αποκλείσει τους Περιστεριώτες, νικώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Καρλίτος.

Παναθηναϊκός κι Ατρόμητος έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον εξάψαλμο του Γιάννη Αλαφούζου στην προπόνηση της Πέμπτης.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ψάχνει βαθμούς για να φύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι ο Σένκεφελντ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από το τέλος του περσινού πρωταθλήματος. Διαθέσιμοι για τον σημερινό αγώνα είναι και οι Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Χουάνκαρ και οι Μπουζούκης, Σιδεράς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Βέλεθ, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Βιγιαφάνες, Παλάσιος, Αϊτόρ και Καρλίτος.
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Χατζηισαϊας, Στρουγγης, Καστεγιάνο, Σόλομον, Χαρισης, Βασιλαντωνόπουλος, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης και Μουνίθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version