Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι εταιρείες που θα χτίσουν το γήπεδο στο Βοτανικό

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό του γήπεδο στο Βοτανικό και πλέον έγιναν γνωστές και οι εταιρείες που θα αναλάβουν την υλοποίηση του έργου.

Η κοινοπραξία των εταιρειών Μυτιληναίος, Άκτωρ και Τέρνα ήταν εξ αρχής το φαβορί για την αναδοχή του έργου από το δήμο Αθηναίων και τελικά ήταν αυτή που κατέθεσε και τη μόνη έγκυρη προσφορά.

Ο έτερος φάκελος που κατατέθηκε ήταν ελλιπής, καθώς δεν περιελάμβανε την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή και έτσι, οι τρεις μεγάλες, ελληνικές, κατασκευαστικές εταιρείες ανέλαβαν επίσημα να κατασκευάσουν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Ένα έργο με συνολικό κόστος 123 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα