Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αυτογκόλ μετά από 11 χρόνια!

“Επέστρεψε” στο 2006 ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά το αυτογκόλ που σημειώθηκε στην αναμέτρηση του με τον Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο”.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο “διπλό” επί του Ηρακλή, αλλά ο Ράσμους Τελάντερ ήταν… μοιραίος και έκανε “δώρο” το βαθμό στον “Γηραιό” με το αυτογκόλ που πέτυχε στο τελικό 1-1.

Αυτό ήταν και το πρώτο αυτογκόλ στον Παναθηναϊκό, μετά από 11 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Λεοντίου ήταν αυτός που στις 12/2/2006 είχε σκοράρει κατά του “τριφυλλιού”, στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 2-4.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα