Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Εξετάζεται σοβαρά ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Εξετάζεται σοβαρά ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο
ΑΠΕ

Η περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι δείχνει να χάνεται και πλέον ο Παναθηναϊκός φαίνεται να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις προπονητών. Ο Ντιέγκο Αλόνσο εξετάζεται σοβαρά.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει υπομονή, για να μάθει την οριστική απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι -ο οποίος όμως δήλωσε πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει στο εξωτερικό- αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, στο «τριφύλλι» εξετάζουν την περίπτωση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο 49χρονος Ουρουγουανός προπονητής προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται σοβαρά. Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν ο προπονητής που διαδέχθηκε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη μετά την αποχώρηση του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού από τους Ανδαλουσιανούς.

Ο Ουρουγουανός έχει στο ενεργητικό του κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο Μεξικό (με την Πατσούκα το 2016) και δυο CONCACAF Champions League (με την ίδια ομάδα το 2017 και τη Μοντερέι το 2019).

Επίσης, διετέλεσε και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης από το 2021 (όταν διαδέχθηκε τον εμβληματικό Όσκαρ Ταμπάρες) και ήταν εκείνος που οδήγησε την «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις