Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Εμποκού: “Με… φρενάρουν τα θέματα πληρωμών”

12.05.2017 | 22:40
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Του αρέσει στον Παναθηναϊκό, αλλά... Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για παραμονή στο “τριφύλλι” λόγω των καθυστερήσεων που έχει παρατηρήσει στις πληρωμές, ενώ τόνισε πως ορισμένες φορές “... νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν”.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Ζοζέ Εμποκού στη “NOVA” για τα οφειλόμενα:

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ολοκληρώνεται ο δανεισμός σου. Υπάρχει κάποιο νέο; Θα ήθελες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό. Έχεις σκοπό να πιέσεις την Κιέβο; Υπάρχουν άλλες προοπτικές στην καριέρα σου;

“Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και επιπλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Οπότε η συνέχεια δεν εξαρτάται από εμένα. Όπως καταλαβαίνετε, εξαρτάται από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα. Και από πληρωμές και λοιπά.

Βεβαίως θα ήθελα να συνεχίσω, όμως παρόλα αυτά σκέφτομαι μερικές στιγμές ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, υπάρχουν κάποια θέματα πληρωμών, τα οποία όταν τα σκέφτομαι, κάπως λιγάκι με φρενάρουν. Και πάλι λέω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, είμαι σε μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες, είμαστε ένα καλό σύνολο αλλά ορισμένες φορές, αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν.

Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version