Κυριακή, 7 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: “Καρφί” Παππά για τη διαιτησία!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε καλεσμένοςστην εκπομπή Super Euroleague της Nova και μίλησε για τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού των “πράσινων” υπάρχει το ενδεχόμενο η διαιτησία να παίξει ρόλο στις αναμετρήσεις με τους Τούρκους, οι οποίοι φιλοξενούν το φάιναλ φορ.

Για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: “Κάθε ομάδα στελεχώνεται από παίκτες και προπονητές. Το ίδιο και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ο πιο καταξιωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Δεν μας προκαλεί άγχος. Είναι θέμα προπονητή να αντιμετωπίσει τα τρικ του. Η Φενέρμπαχτσε έχει αναβαθμιστεί. Ξέρουμε ότι το Final Four γίνεται στην Τουρκία και στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει ότι μπορεί να παίξει ρόλο η διαιτησία. με την Φενέρμπαχτσε. Θέλουν να πάει η Φενέρ στην Πόλη”.

Για το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού: “Ίσως αποδειχθεί κλειδί”.

Για τον Ομπράντοβιτς που θα αντιμετωπίσει στα playoffs: “Ο Παναθηναϊκός έχει ταυτιστεί με τη φιγούρα του Ομπράντοβιτς στον πάγκο. Είναι τόσο μεγάλο το κίνητρο για εμάς που είμαστε πέντε χρόνια μακριά από Final 4. Όταν μπούμε στο παρκέ θα πάνε περίπατο όλα αυτά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε