Κυριακή, 7 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, Πασκουάλ: “Δεν είναι Πασκουάλ Vs Ομπράντοβιτς”

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, Πασκουάλ: “Δεν είναι Πασκουάλ Vs Ομπράντοβιτς”

Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο προημιτελικό, Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ, προγραμματισμένος για την Τρίτη του Πάσχα (18/4, 21:00), στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με βίντεο των πρωταγωνιστών “ζεσταίνει” τον φίλαθλο κόσμο της, ενόψει των «μαχών» με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στο δρόμο προς την Κωνσταντινούπολη, όπου θα διαξαχθεί το φάιναλ φορ (19-21 Μαϊου).

Ο Καταλανός προπονητής των “πρασίνων”, Τσάβι Πασκουάλ, θυμίζει για τα έξι αστέρια που είναι κεντημένα στη φανέλα του Παναθηναϊκού: “Η κληρονομιά του συλλόγου μας δείχνει το δρόμο”.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε επίσης: “Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, πόσω μάλλον αφού έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον έχουμε απέναντί μας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μια ομάδα που πέρσι έφτασε ως τον τελικό του Final Four. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όμως ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα έχουμε σίγουρα τις ευκαιρίες μας, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι”, ενώ συνέχισε εστιάζοντας στην ατομική ποιότητα των παικτών της τουρκικής ομάδας: “Για παράδειγμα, ο Γιαν Βέσελι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο “5”, γενικώς όλοι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε έχουν την ποιότητα και την εμπειρία για να κρίνουν ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι απέναντί του θα βρει τον προπονητή που μεγαλούργησε με το “τριφύλλι” για παραπάνω από μία δεκαετία, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως “δεν είναι ένας αγώνας ανάμεσα στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ούτε το αντίθετο! Μιλάμε για δυο ομάδες με ιστορία, παίκτες, προπονητές και φιλάθλους. Ο Ζέλικο έχει μια απίθανη ιστορία εδώ. Όλοι έχουν πάντα κατά νου όσα έχει πετύχει εδώ. Πρέπει να του πούμε “ευχαριστώ” όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να πάει στο Final Four. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό! Να καταλάβουμε όλοι ότι η σειρά είναι Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρμπαχτσε και μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς και τίποτα άλλο”.

Ο Νικ Καλάθης τονίζει: “Ο καθένας και όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι για τη δόξα”. Τέλος, ο Κρις Σίνγκλετον υπόσχεται στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: “Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Φενερμπαχτσέ στο δρόμο προς την Κωνσταντινούπολη”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε