Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη με Εσιέν και γκoλ από Αμπεντ (VIDEO)

ΦΩΤΟ instagram.com/fcpanathinaikos
ΦΩΤΟ instagram.com/fcpanathinaikos

Το “τριφύλλι” επικράτησε με 2-0 του Πανελευσινιακού σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών που διεξήχθη στο “Γεώργιος Καλαφάτης”

Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και δοκίμασε ενδεκάδα με βασικούς στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς έληξε με 2-0, χάρη σε γκολ του Καλτσά στο 33’ και του Αμπεντ στο 90’. Παράλληλα, ο Καλτσάς δεν μπόρεσε να σκοράρει σε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κλωναρίδης στο 82′, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει.

 

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον Νίκο Καλτσά να κάνει το 1-0 στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό #paofc #friendly

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Saturday, 5 September 2015

 

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στιγμιότυπα απο το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό #paofc #friendly

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Saturday, 5 September 2015

Ο Εσιέν πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε για ένα ακόμα φιλικό εξαιρετικά στοιχεία, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός πατάει όλο και πιο γερά στα πόδια του. Το δυσάρεστο για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ότι τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Μαρινάκης.

Βέμερ και Νίνης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Λουντ απουσίασε με άδεια. Απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες ήταν και οι Καρέλης, Δώνης, Χουχούμης, Πράνιτς και Μπεργκ.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Ταυλαρίδης (46’ Τελάντερ), Νάνο, Λαγός (46’ Εσιέν), Ζέκα (46’ Κουτρουμπής), Αμπέντ, Πέτριτς (46’ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Κλωναρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε