Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Φώτης Ιωαννίδης: «Η μετεγγραφή του στην Σπόρτινγκ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί» γράφουν στη Γαλλία

04.06.2024 | 15:33
Παναθηναϊκός – Φώτης Ιωαννίδης: «Η μετεγγραφή του στην Σπόρτινγκ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί» γράφουν στη Γαλλία

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σχεδόν κλεισμένη εμφανίζεται η μετεγγραφή του Φώτη Ιωαννίδη, από τον Παναθηναϊκό στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία.

Μετά τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, που αναφέρονται στην προσπάθεια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, έρχεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “Footmercato”, για να ασχοληθεί με την υπόθεση του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από το γαλλικό Μέσο, δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά απομένουν μόνο κάποιες τελικές λεπτομέρειες για να δώσουν τα χέρια, για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες ο Έλληνας διεθνής επιθετικός και οι εκπρόσωποί του θα μεταβούν στην Πορτογαλία για να υπάρξουν συζητήσεις με την πλευρά της Σπόρτινγκ και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Υπενθυμίζουμε ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο 23χρονος επιθετικός έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο φιλικά που έχει να δώσει. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει δηλώσει πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version