Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν οι φήμες για συμφωνία με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι

19.08.2024 | 23:46
Παναθηναϊκός: Φουντώνουν οι φήμες για συμφωνία με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι

epa11464240 Rodrygo Silva of Brazil (R) in action against Facundo Pellistri of Uruguay (L) during the CONMEBOL Copa America 2024 Quarter-finals match between Uruguay and Brazil, in Las Vegas, Nevada, USA, 06 July 2024. EPA/ALLISON DINNER

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται από νέο αγγλικό δημοσίευμα, πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι.

Αυξάνεται η φημολογία για Παναθηναϊκό και Φακούντο Πελίστρι, αφού ένα ακόμα δημοσίευμα -και αυτό από την Αγγλία- τον εμφανίζει να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ.

Την αρχή έκανε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές των “πρασίνων” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι, για να ακολουθήσει το Sky Sports και να γράψει κάτι ανάλογο.

Ο λογαριασμός ”MANUTD SOURCES” στο Twitter, τονίζει πως υπάρχει συμφωνία του Παναθηναϊκού τόσο του Πελίστρι όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα αναφέρει ότι ο παίκτης έρχεται την Τρίτη (19.08.2024) στην Ελλάδα!

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνολικά 10 εκατ. λίρες (περίπου 12 εκατ. ευρώ), τις 8,6 “μπροστά”, συν 1,4 σε δόσεις.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο Πελίστρι θα αποχαιρετήσει αύριο τους συμπαίκτες του στην αγγλική ομάδα και θα πετάξει για Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του!

Σημειώνεται πάντως πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε χθες τα δημοσιεύματα που θέλουν τους “πράσινους” να κινούνται για την απόκτηση του Ουρουγουανού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version