Κυριακή, 6 Οκτ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Για σαπουνόπερα κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι που επιμένουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάει στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας

Παναθηναϊκός: Για σαπουνόπερα κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι που επιμένουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάει στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα καταλήξει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε μια υπόθεση σαπουνόπερα.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζει να εμπλέκεται με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού και μάλιστα όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι αυτό θα συμβεί στο τέλος σε μια υπόθεση σαπουνόπερα.

Όπως υποστηρίζει το «CNN Portugal» ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αργά ή γρήγορα θα γίνει παίκτης της Σπόρτινγκ, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Προς το παρών τα «λιοντάρια» εισπράττουν αρνητικές απαντήσεις από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει τον αρχηγό της ομάδας.

Η τελευταία πρόταση της Σπόριτνγκ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, περιελάβανε 18 εκατομμύρια και έμψυχο αντάλλαγμα τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν κάθετος στην στάση του.

Aξίζει να σημειωθεί πως αρνητικές απαντήσεις αναφορικά στις προσφορές τους για τον Φώτη Ιωαννίδη έχουν πάρει και οι Μπολόνια, Ίπσουιτς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις