Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Για σαπουνόπερα κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι που επιμένουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάει στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας

12.07.2024 | 21:56
Παναθηναϊκός: Για σαπουνόπερα κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι που επιμένουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάει στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα καταλήξει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε μια υπόθεση σαπουνόπερα.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζει να εμπλέκεται με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού και μάλιστα όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι αυτό θα συμβεί στο τέλος σε μια υπόθεση σαπουνόπερα.

Όπως υποστηρίζει το «CNN Portugal» ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αργά ή γρήγορα θα γίνει παίκτης της Σπόρτινγκ, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Προς το παρών τα «λιοντάρια» εισπράττουν αρνητικές απαντήσεις από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει τον αρχηγό της ομάδας.

Η τελευταία πρόταση της Σπόριτνγκ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, περιελάβανε 18 εκατομμύρια και έμψυχο αντάλλαγμα τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν κάθετος στην στάση του.

Aξίζει να σημειωθεί πως αρνητικές απαντήσεις αναφορικά στις προσφορές τους για τον Φώτη Ιωαννίδη έχουν πάρει και οι Μπολόνια, Ίπσουιτς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version