Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Η αστυνομία έχει ευθύνη για τα επεισόδια

08.05.2014 | 15:11
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε για τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και χρέωσε την ευθύνη στην αστυνομία.

Ο Γιάννης Κάρμης ήταν ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι οι ΠΑΕ δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη για τα επεισόδια της Λεωφόρου και αυτή που φταίει είναι η αστυνομία.

“Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρχαν οι δυο ομάδες την ώρα που ξεκίνησαν τα επεισόδια, οπότε δεν προκύπτει κάποια παρακώλυση του αγώνα. Έχει ευθύνη η ΕΛΑΣ, διότι εκείνη είναι υπεύθυνη να σχεδιάσει, να προλάβει και να καταστείλει εν πάση περιπτώσει οποιοδήποτε γεγονός το οποίο προσβάλει την ομαλή τήρηση του αγώνα.

Παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι οι ηθικοί αυτουργοί, διότι ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Παναθηναϊκός δεν έχουν αμελήσει στο παραμικρό για τα γεγονότα και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα περιστατικά.

Τα επεισόδια δεν έχουν χαρακτήρα εκτεταμένων διότι έγιναν στις κερκίδες και όχι στον αγωνιστικό χώρο, άσχετα με το τι γράφει στην έκθεση της η ΕΛΑΣ. Επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψη η πρωτοβουλία των δυο ΠΑΕ να διεξαχθεί αγώνας με την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για να συμβεί αυτό. Εκείνο που θα μπορούσαμε να καταλογίσουμε στους δυο προέδρους, αν θα μπορούσαμε, είναι μια αφέλεια για την παρακολούθηση αγώνα με φίλους και των δυο ομάδων, διότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι καιροί για κάτι τέτοιο.”

Ο Παναθηναϊκός θα απολογηθεί και για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version