Τρίτη, 3 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η ΔΕΑΒ κλείνει για μια αγωνιστική το ΟΑΚΑ, κίνδυνος τιμωρίας για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Η ΔΕΑΒ κλείνει για μια αγωνιστική το ΟΑΚΑ, κίνδυνος τιμωρίας για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ
Eurokinissi

Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός για την 5η αγωνιστική της Super League. Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τους “πράσινους” και κλείνει το ΟΑΚΑ, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ.

Η ΔΕΑΒ επέβαλε στον Παναθηναϊκό ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της ρίψης μπουκαλιών και αναψυκτικών από τους φιλάθλους τους στο παιχνίδι με την Athens Kallithea, που έγινε στο “Απ. Νικολαΐδης”.

Ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει τη συγκεκριμένη τιμωρία στο ματς με τον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League.

Παράλληλα, αντιμέτωποι με τον κίνδυνο τιμωρίας βρίσκονται και οι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, που κλήθηκαν σε ακρόαση για επεισόδια των φιλάθλων τους στο μεταξύ τους ματς στο Περιστέρι.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αποφάσεις Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) 03-09-2024

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 25/2024 Πράξη της επιβλήθηκε, σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθώς φίλαθλοι της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» στις 01/09/2024, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/ 2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου πληθώρα μπουκαλιών νερού και μεταλλικά κουτιά αναψυκτικών, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024.

Καλεί σε ακρόαση στις 09/09/2024 τις ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για επεισόδια των φιλάθλων τους που έλαβαν χώρα κατά τον μεταξύ τους αγώνα στις 01/09/2024, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/ 2025 που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις