Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης κινούνται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις στα social media

15.06.2024 | 12:15
Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης κινούνται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις στα social media

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Φώτης Ιωαννίδης, για τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν ο Έλληνας επιθετικός.

Όπως είχαν προαναγγείλει, Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης επέλεξαν να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό “για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη”, μετά από ψευδή δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση ντόπινγκ.

Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο στόχαστρο, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Γεωργία, με αφορμή δημοσίευμα που τον ενέπλεκαν σε υπόθεση ντόπινγκ.

“Για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη και αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους”, ανέφερε η σχετική ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version