Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκαλούν τρόμο στη Euroleague σύμφωνα με την ισπανική Marca

14.09.2024 | 14:59
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκαλούν τρόμο στη Euroleague σύμφωνα με την ισπανική Marca

EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν “εκτοξεύσει” το μπάτζετ τους ενόψει της νέας σεζόν στη Euroleague και η ενίσχυσή τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαρκώς μεταξύ των διεκδικητών του ευρωπαϊκού τίτλου.

Η ισπανική Marca έχει έτσι νέο δημοσίευμα για τις μετεγγραφές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι τα ονόματα των παικτών τους, προκαλούν πλέον τον… τρόμο στη Euroleague.

Το απόσπασμα της Marca για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

«Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό και ο Τζέντι Όσμαν στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Λορένζο Μπράουν υπέγραψε επίσης στους “πράσινους”. Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” έπειτα από έναν χρόνο στο ΝΒΑ και τους Κινγκς. Εάν υπάρχει κάποιος που… διασκέδασε περισσότερο την καλοκαιρινή αγορά στην Ευρωλίγκα, αυτός ήταν από την Ελλάδα. Οι δύο ομάδες που προέρχονται από τη γη των Θεών και των μύθων, κυριάρχησαν στις κινήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να υπερασπιστεί τον θρόνο του και τον Ολυμπιακό να θέλει να τον πάρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες στην αγορά, ειδικά στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, που για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA. Ο Παναθηναϊκός – και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός – άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους. Τα ονόματα προκαλούν τρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει Φουρνιέ, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Έβανς και Βεζένκοφ. Από διευθυντές ορχήστρας μέχρι… δυναμίτες. Ο Παναθηναϊκός έκανε λιγότερες προσθήκες (Γιουρτσεβέν, Οσμάν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version