Παρασκευή, 27 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Δυο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την πίστη του πως αν οι παίκτες του “τριφυλλιού” θα καταφέρουν να επαναφέρουν -μετά από δυο χρόνια- την ομάδα στην κορυφή της Basket League, εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας, Νικ Καλάθης,

«Πιστεύω πως έχουμε αρκετά καλή ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για μας η φετινή σεζόν είχε σκαμπανεβάσματα. Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι η πορεία μας στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, που μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και να είμαστε αφοσιωμένοι στις προπονήσεις και τους αγώνες», ανέφερε αρχικά ο Νικ Καλάθης.

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός είναι συσπειρωμένος αυτή τι στιγμή για τον τίτλο απάντησε: «Είμαστε μαζί όλο το χρόνο. Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε