Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Κανονικά στον πάγκο της εθνικής Ισραήλ ο Κάτας μετά την αναβολή στη Euroleague

12.02.2021 | 18:08
Παναθηναϊκός: Κανονικά στον πάγκο της εθνικής Ισραήλ ο Κάτας μετά την αναβολή στη Euroleague

Τα χέρια του Όντετ Κάτας έλυσε η αναβολή των αγώνων του Παναθηναϊκού με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague, καθώς θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο της εθνικής Ισραήλ για τα τελευταία ματς της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2022.

Το μπαράζ κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, που οδήγησε στην αναβολή των αναμετρήσεων για την Euroleague με Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2) έλυσε ένα πρόβλημα που απασχολούσε καιρό τους «πράσινους» και τον τεχνικό της ομάδας, Όντετ Κάτας.

Click4More: Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ

Ο Κάτας που αποτελεί ταυτόχρονα και ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς στις 19/2 ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ταυτόχρονα αυτή του Ισραήλ με την Ρουμανία για το προκριματικά του Eurobasket 2022.

Πλέον δεν θα χρειαστεί να βρεθεί κάποια μέση λύση καθώς μετά τις αναβολές στη Euroleague ο 46χρονος τεχνικός θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου για την πατρίδα του, σύμφωνα με όσα αναφέρει και το Walla!Sport προκειμένου εν συνεχεία να πετάξει με την υπόλοιπη αποστολή για τη “φούσκα” της Πολωνίας.
Εκεί, το Ισραήλ θα παίξει με Ρουμανία (19/2) και Ισπανία (21/2), τους δύο αγώνες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του 1ου προκριματικού ομίλου του Eurobasket 2022, όπου ήδη όμως έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version