Site icon NewsIT
01:01 | 22.03.25

Παναθηναϊκός: Καθαρή η μαγνητική του Παπαπέτρου, ελαφρύ διάστρεμμα ο Οσμάν

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Ευχάριστα τα νέα στον Παναθηναϊκό από τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Παπαπέτρου και Οσμάν

Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν οι Τσεντί Οσμάν και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν αυτός που φάνηκε να είχε πιο σοβαρό τραυματισμό. Ο Έλληνας φόργουορντ έφυγε κατευθείαν για το νοσοκομείο και έκανε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν εξαιρετικά.

Ο 30χρονος γλίτωσε τα χειρότερα. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για κάποιες μέρες και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τσεντί Οσμάν, ο Τούρκος φόργουορντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, με την κατάσταση του να μην ανησυχεί τους ανθρώπους των “πρασίνων”.

Είναι εξαιρετικά πιθανό να προλάβει να αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι με την Μακάμπι στην Σερβία το βράδυ της Τετάρτης (26/3/2025).

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version