Σάββατο, 20 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κάτι “τρέχει” με Εσιέν…

Παναθηναϊκός: Κάτι “τρέχει” με Εσιέν…

Ο Μίκαελ Εσιέν συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο προβληματισμός είναι διάχυτος…

Όλο και… τρενάρεται η αγωνιστική επάνοδος του Εσιέν. Αρχικά αναμενόταν να αγωνιστεί στα μέσα… Αυγούστου. Εν συνεχεία ήρθε η επέμβαση και οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή του με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ούτε αυτό συνέβη.

Πριν δύο εβδομάδες αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό σε όλο το 90λεπτο και όλα φάνταζαν… καλά. Την ίδια Κυριακή, όμως, αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις, την ώρα που αναμενόταν να μπει στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πλέον, το ζήτημα Εσιέν έχει καταντήσει… ανέκδοτο. Η υπομονή των “πρασίνων” εξαντλείται και μετά από τις νέες εξετάσεις που αναμένεται να υποβληθεί (και ανάλογα με τα αποτελέσματά τους), υπάρχει διάθεση το θέμα να λυθεί μια και καλή. Σύμφωνα με την “Πράσινη”, πάντως, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Γκανέζου, σύμφωνα με τον οποίο 600.000 ευρώ δεν θα τα πάρει αν δεν συμπληρώσει το 60% των συμμετοχών.

Όπως και να ‘χει, πάντως, αν ο παίκτης δεν αγωνιστεί, τελικά, ο Παναθηναϊκός μόνο χαμένος θα έχει βγει (αγωνιστικά και οικονομικά)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε