Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Υποχρέωση η νίκη των «πρασίνων» στο ματς της Super League

25.02.2024 | 11:21
Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Υποχρέωση η νίκη των «πρασίνων» στο ματς της Super League

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά (20:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) για την 24η αγωνιστική στη Super League και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο βαθμολογικής “γκέλας”, μετά και το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Λαμία.

Χωρίς περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Κηφισιά στη Λεωφόρο και θέλει να δικαιολογήσει το ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση κι έτσι να επιστρέψει στα “τρίποντα”, κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, που “καίγεται” για βαθμούς.

Το “τριφύλλι” έχει 51 βαθμούς, ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο, ΑΕ. Προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Λαμία για τη Super League, αλλά και την εκπληκτική του πρόκριση επί του ΠΑΟΚ -στη διαδικασία των πέναλτι- που του έδωσε το “εισιτήριο” για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απ’ την άλλη, η Κηφισιά δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας πολύ δύσκολο ματς (προηγήθηκε το 3-0 από την ΑΕΚ). Βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα (16 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΣ Γιάννινα) και αγνοεί τη νίκη από την 21η αγωνιστική και τη νίκη στην έδρα του ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, καλείται να διαχειριστεί για μια ακόμη φορά αρκετές απουσίες παικτών. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Άντραζ Σπόραρ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν-Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ούγκο, Μλαντένοβιτς- Ζέκα, Βιλένα, Μπακασέτας- Λημνιός, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Kηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος-Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίσεβιτς- Γιόβανσιτς, Τσανάτζια – Mπιφουμά, Κρισιούμα, Μενέντες – Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Βοηθοί: Απτόσογλου, Σαμοΐλης

VAR: Σιδηρόπουλος, Κωστάρας

Τέταρτος: Τσετσίλας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version