Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κληρώνει για τους «πράσινους» στα προκριματικά του Europa League

Παναθηναϊκός: Κληρώνει για τους «πράσινους» στα προκριματικά του Europa League
Eurokinissi

Τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό ενόψει της σημερινής του (19.06.2024 / 14:00) κλήρωσης στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει σήμερα -μέσω της κλήρωσης που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας- την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας Παναθηναϊκός θα μπει στην κληρωτίδα, έχοντας 6,305 βαθμούς και θα χρειαστεί να κάνει τρεις διαδοχικές προκρίσεις για να περάσει στη League Phase του Europa League.

Σε περίπτωση αποκλεισμού σε κάποιον προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, το “τριφύλλι” θα “υποβιβαστεί” στα προκριματικά του Conference League.

Η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την αντίπαλο που θα προκύψει έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (25.07.2024) και η ρεβάνς για την 1η Αυγούστου.

Αν η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο καταφέρει να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, τότε θα παίξει το πρώτο ματς το διήμερο 8-9 Αυγούστου και το δεύτερο στις 15 του ίδιου μήνα.

Σε ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs του Europa League. τότε θα αγωνιστεί στις 22-23 και στις 29-30 Αυγούστου, για μια θέση στη φάση των ομίλων.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι οι:

Μπράγκα (Πορτογαλία)

Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία) – Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν)

Ριέκα (Κροατία)

Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) ή Μάριμπορ (Σλοβενία)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις