Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: «Ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας, την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό»

27.08.2024 | 15:53
Παναθηναϊκός: «Ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας, την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό»

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του χαρακτήρισε ιστορική την 27η Αυγούστου του 2024, λόγω της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του νέου του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτάνικο.

Ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Χάρη Δούκα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας αναφορικά με την διπλή ανάπλαση και τη κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου των «πράσινων» στο Βοτανικό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τη χαρά και την ικανοποίηση του για το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός.

«Η 27η Αυγούστου 2024 σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας, της κατασκευής του νέου σπιτιού του Παναθηναϊκού μας, του υπερσύγχρονου γηπέδου μας στο Βοτανικό! Επιτέλους, μετά από καιρό, εκδόθηκε η αναθεωρημένη οικοδομική άδεια για το γήπεδο, μία πολύ βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το έργο έχει ακόμα σημαντικά στάδια μέχρι την υλοποίησή του. Περιμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να επιδείξουν τα ταχύτερα δυνατά αντανακλαστικά, προκειμένου να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να λάβει τέλος η πολυετής αναμονή όλων μας, ώστε να μπει το συντομότερο ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδό του» αναφέρει η ανακοίνωση των «πράσινων».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version