Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Λανς: Tο μήνυμα του «τριφυλλιού» για τη ρεβάνς του Conference League στο ΟΑΚΑ

26.08.2024 | 14:16
Παναθηναϊκός – Λανς: Tο μήνυμα του «τριφυλλιού» για τη ρεβάνς του Conference League στο ΟΑΚΑ

EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον επαναληπτικό απέναντι στη Λανς για τον επαναληπτικό του Conference League, με το «τριφύλλι» να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την αγχωτική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τη Λανς για τη ρεβάνς του 2-1 στη Γαλλία, μια αναμέτρηση που εντός του συλλόγου ζουν και αναπνέουν. Στο πλαίσιο αυτό, το «τριφύλλι» θέλησε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, αναρτώντας ένα video στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, με τους Τάσο Μπακασέτα και Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να δίνουν το σύνθημα της νίκης.

«Σε αυτήν την μάχη σε θέλουμε δίπλα μας! Έλα στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση. Μαζί για την πρόκριση ! Κλείσε τώρα την θέση σου» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παναθηναϊκός,

Μέχρι στιγμής έχουν «φύγει» πάνω από 40.000 εισιτήρια, με τον Παναθηναϊκό να έχει ορίσει γενική είσοδο στα 10 ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως μέχρι τη σέντρα του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει sold-out και το ΟΑΚΑ να γεμίσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version