Παρασκευή, 23 Αυγ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λανς: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Conference League

Παναθηναϊκός – Λανς: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Conference League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Λανς στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Conference League και θα ψάξει την ανατροπή του σκορ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, για την οποία ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να εισρεύσουν μαζικά στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Λανς που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν, όπως ανακοίνωσε η “πράσινη” ΠΑΕ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια του αγώνα play off της προκριματικής φάσης του UEFA Conference League με αντίπαλο τη Lens στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (29/08, 9 μ.μ.) κυκλοφόρησαν ηλεκτρονικά από σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τη Lens έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

1Α,1B, 3Α, 3Β, 15Α, 15Β, 15€

17Α, 17Β, 19Α, 19Β, 35Α, 35Β

5Α, 5Β 20€

7Α,7Β, 11Α, 11Β  25€

9Α, 9Β 40€

29Α, 29Β 60€

Ρ1, Ρ2 200€

  • Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο όσοι δεν την έχουν εγκαταστήσει ακόμα, να το πράξουν άμεσα. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το κάνουν εδώ.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.
  • Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο https://support.gov.gr/guide/.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις