Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Λανς: Ψάχνοντας ανατροπή πρόκρισης για τη League Phase του Conferenfce League στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

29.08.2024 | 09:36
Παναθηναϊκός – Λανς: Ψάχνοντας ανατροπή πρόκρισης για τη League Phase του Conferenfce League στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

CONFERENCE LEAGUE / ΛΑΝΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (EUROKINISSI)

Έχοντας την στήριξη του κόσμου του, που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λανς (21:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2), στη ρεβάνς της ήττας του με 2-1 στη Γαλλία, με σκοπό να πετύχει την ανατροπή και να προκριθεί στη League Phase του Conference League.

Θέλει να “φτιάξει” μια μεγάλη βραδιά στο ΟΑΚΑ! Μπορεί η Λανς να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης προς τη League Phase του Conference League, μετά το 2-1 της Γαλλίας, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να το φέρει “τούμπα” και να περάσει αυτός στην αναβαθμισμένη τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.

Το “σκηνικό” που έχει στηθεί για την αποψινή “μεγάλη” αναμέτρηση είναι ιδιαίτερο. Η γκολάρα του Φαώτη Ιωαννίδη στην έδρα της Λανς “ζέστανε” τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που έσπευσαν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα. Η εικόνα της ομάδας, όμως, στα δυο πρώτα ματς στη Super League (μια ήττα και μια νίκη στο… 90φεύγα) έχει προκαλέσει προβληματισμό και έντονη γκρίνια.

Ο Ντιέγκο Αλόνσοείχε το “τριφύλλι” να ολοκληρώνει την προετοιμασία του, έχοντας για μοναδικό πρόβλημα τον Άλεξ Γερεμέγεφ, που αναμένεται να μείνει εκτός λόγω διαστρέμματος.

 

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι Ντραγκόφσκι με τους Βαγιαννίδη (ή Κώτσιρα) και Μλαντένοβιτς στα άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι και Ίνγκασον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Αράο με τον Τσέριν θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μπακασέτα στο «10», τους Τετέ και Τζούριτσιτς στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει κι ένα σενάριο να αφήσει ο Αλόνσο το 4-2-3-1 και να πάει σε ένα καθαρό 4-3-3. Σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινήσει ο Μαξίμοβιτς στη θέση του Μπακασέτα και θα συνθέσει τριάδα στον άξονα μαζί με τους Αράο και Τσέριν.

Απ’ την άλλη, η Λανς έχει ζητήματα στην άμυνα, λόγω της απουσίας του βασικού διδύμου στα στόπερ. Απόψε θα λείπει ο τιμωρημένος Μεντίνα (αποβλήθηκε στο πρώτο ματς) και ο Κέβιν Ντάνσο, ο οποίος πήρε μετεγγραφή για τη Ρόμα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν – Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι – Ιωαννίδης.

Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά – Γκραντίτ, Σαρ, Κουσάνοφ – Αγκιλάρ, Τόμασον, Ντιούφ, Φρανκόφσκι – Ντα Κόστα – Σοτοκά, Σαΐντ.

Διαιτητής: Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα (Ισπανία)

Βοηθοί: Ντιέγκο Μπαρμπέρο, Μιγκέλ Μαρτίνεθ

Τέταρτος: Σεσάρ Σότο Γκράντο

VAR:Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version