Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Λανς: Το μήνυμα των «πρασίνων» προς τον κόσμο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ

29.08.2024 | 13:38
Παναθηναϊκός – Λανς: Το μήνυμα των «πρασίνων» προς τον κόσμο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / ΑΓΙΑΞ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το ΠαναθηναϊκόςΛανς είναι sold out και το “τριφύλλι” στέλνει στους οπαδούς του μήνυμα για κόσμια συμπεριφορά, ενόψει του αποψινού αγώνα ρεβάνς (21:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2) για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός θα “παλέψει” μέσα στο sold out ΟΑΚΑ για να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ματς απέναντι στη Λανς κι έτσι να πάρει το εισιτήριο για το League Phase του Conference League.

Στο γήπεδο θα βρίσκεται περίπου 60.000 κόσμος και οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, εφιστώντας την προσοχή προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη τιμωρία. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζεται πως απαγορεύεται ρητά η ρίψη αντικειμένων, το άναμμα πυρσών και η χρήση λέιζερ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ομάδα μας δίνει απόψε στις 9μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο τον καθοριστικό για την ευρωπαϊκή της πορεία αγώνα κόντρα στη Λανς.

Ως γνωστόν οι κερκίδες θα είναι κατάμεστες από 60.000 φιλάθλους της ομάδας μας. Προκειμένου να βοηθήσουμε στο μέγιστο βαθμό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθούν εμπόδια στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πρέπει όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο να έχουν την αρμόζουσα συμπεριφορά.

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στο γήπεδο, το άναμμα πυρσών, η χρήση λέιζερ. Όλες αυτές είναι ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να προκαλέσουν άσκοπες διακοπές που σίγουρα δεν βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας μας και κατ’ επέκταση να επιφέρουν τιμωρία!

Η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική σε ζητήματα παραβατικών συμπεριφορών των φιλάθλων, οπότε οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την έδρα μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version