Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Νέα “γκέλα”! Αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός, μετά από ακόμα μία τραγική εμφάνιση, παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Λεβαδειακό στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, για τη 18η αγωνιστική της Super League. Η απώλεια αυτή σημαίνει ότι οι “πράσινοι” έχασαν την ευκαιρία να ξεπεράσουν την Ξάνθη και τον Πανιώνιο και παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οσο για τους φιλοξενούμενους, κατέκτησαν πανάξια έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο σ’ ακόμα ένα παιχνίδι, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ και μοιραία έμεινε στο μηδέν. Θα μπορούσε, μάλιστα, να χάσει, αν ο Βλαχοδήμος δεν σταματούσε τον Μάντζιο σε τετ-α-τετ στο 70′. Όπως ήταν φυσικό, μετά το τέλος του αγώνα, οι “πράσινοι” αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο τους.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν ναι μεν επιθετικός και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά έδειξε ότι του έλειπε η συγκέντρωση και ειδικά από τον Μάρκους Μπεργκ που έκανε λάθη και αδυνατούσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις. Ουσιαστική απειλή για την εστία του Λεβαδειακού δεν υπήρξε.

Στο 8′ έπειτα από γύρισμα του Βλαχοδήμου στην περιοχή, ο Βιγιαφάνιες έκανε… τσαφ και δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στο μεταξύ, ο Ναμάσκο ήταν εντός πνεύματος και οι αδύναμες φάσεις του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να του προκαλέσουν πρόβλημα. Ο Λεβαδειακός δεν δυσκολευόταν να κρατήσει το 0-0 και έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ. Την καλύτερη έχασε ο Λεβαδειακός, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση στο 70′, με τον Μάντζιο να βγαίνει απέναντι στον Βλαχοδήμο και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να βγαίνει νικητής από το τετ-α-τετ με τον νυν επιθετιό των Βοιωτών και πρώην του “τριφυλλιού”.

Από την πλευρά τους, οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο μέρος, αλλά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ. Πέρα από τα μακρινά σουτ, τα οποία δεν είχαν καμία τύχη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απείλησε ουσιαστικά την εστία του Ναμάσκο μόνο στο 66′, όταν ο Μπεργκ έκανε την καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Βιγιαφάνες, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Το 0-0 είναι απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα και αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (77΄ Ρέις), Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ (58΄ Ρινάλντι), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (65΄ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (70΄ Καψάσκης), Γιακουμάκης (83΄

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε