Τρίτη, 20 Αυγ.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα της σεζόν στη Super League, αλλά έχει μπροστά του ένα ακόμη ματς στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό και αύριο Τετάρτη (25/08/24) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στη δεύτερη αγωνιστική της Super League και η τιμωρία των κεκλεισμένων των θυρών ολοκληρώθηκε, οπότε θα υπάρξει κανονικά διάθεση εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (25/08, 9 μ.μ.) κυκλοφορούν ηλεκτρονικά αύριο, Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 στις 12 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Λεβαδειακό έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ                                                    ΤΙΜΗ

1Α,1Β, 3Α, 3Β,17Α, 17Β, 19Α, 19Β        10€

5Α, 5Β                                                       15€

7Α,7Β, 11Α, 11Β                                        20€

9Α, 9Β                                                       25€

29Α, 29Β                                                  50€

Ρ1, Ρ2                                                        100€

  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο όσοι δεν την έχουν εγκαταστήσει ακόμα, να το πράξουν άμεσα. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το κάνουν εδώ.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.
  • Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο https://support.gov.gr/guide/.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις