Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια 1-0: Νέα φιλική νίκη για το «τριφύλλι» πριν το Europa League

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια 1-0: Νέα φιλική νίκη για το «τριφύλλι» πριν το Europa League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τη Μακάμπι Νετάνια στη Λεωφόρο και ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο τις φιλικές του αναμετρήσεις, πριν το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League.

Μετά το άνετο 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 και της Μακάμπι Νετάνια, δείχνοντας σε καλή κατάσταση, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του στο Europa League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο δημιούργησε αυτή τη φορά λιγότερες φάσεις για γκολ, αλλά είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφθασε στη νίκη χάρη σε γκολ του Μαντσίνι από το 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός εξτρέμ συνδυάστηκε ωραία με τον Τζούριστιτς για να πετύχει το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού, αφού οι Ισραηλινοί δεν κατάφεραν στη συνέχεια να “απαντήσουν”, παρά τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ.

Οι “πράσινοι” κράτησαν έτσι το 1-0 μέχρι το φινάλε και έκλεισαν με ένα θετικό αποτέλεσμα τα φιλικά τους ματς, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δοκιμάζει παίκτες και σχήματα, αλλά να δίνει την ευκαιρία και στον Ίνγκι Ίνγκασον να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα. Ο Ισλανδός πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο φινάλε και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει τους “πράσινους” στα παιχνίδια του Europa League.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι (62′ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (83′ Φίκαϊ),, Σένκεφελντ (72′ Ίνγκασον), Γεντβάι (72′ Ζέκα), Μλαντένοβιτς (62′ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς (63′ Αράο), Βιλένα (72′ Πέρεθ), Μπακασέτας (72′ Κάτρης), Μαντσίνι (72′ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (64′ Λημνιός), Γερεμέγεφ (84′ Νίκας)

Μακάμπι Νετάνια: Μίρον, Μπεν Σαμπάτ, Χεριμπέρτο Ταβάρες, Γιαμπέρ, Καναρίκ, Κέλερ (55′ Μπίλου), Λέβι, Πλακουσένκο (55′ Μπελάι), Σάντε, Βάργκας (46′ Σβίρο), Ζλατάνοβιτς (46′ Κοέν)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις