Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Μαύρα σύννεφα «σκέπασαν» το Κορωπί

Ακραία καιρικά φαινόμενα εμφανίστηκαν σε όλη την Ελλάδα, με την Αττική να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με πλημμύρες, καθώς έβρεξε… καρεκλοπόδαρα, όπως φαίνεται και σε σχετικό video από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να προπονηθεί στο αθλητικό της κέντρο, παρά τις έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες αναδείχθηκαν από τα social media της “πράσινης” ΠΑΕ.

Σε σχετικό video που ανέβηκε στο instagram, καταγράφεται η προπόνηση των παικτών κάτω από τρομακτικά μαύρα σύννεφα, με τους “πράσινους” να ενημερώνουν για τις βροχές με την έκφραση “έβρεχε γάτες και σκύλους εκεί έξω”.

Τα μαύρα σύννεφα στο Κορωπί

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα