Σάββατο, 26 Οκτ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Μέσα” ο Εσιέν στην… πρεμιέρα του Στραματσόνι!

ΦΩΤΟ facebook.com/paofcgr
ΦΩΤΟ facebook.com/paofcgr

Ο Ιταλός τεχνικός σήκωσε -και επίσημα- “μανίκια” στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, έχοντας και μια πολύ ευχάριστη είδηση από την προπόνηση του “τριφυλλιού”.

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος παρουσίασαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού τον Αντρέα Στραματσόνι, που έπιασε… δουλειά στο Κορωπί, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συνοδευόταν από τους συνεργάτες του, ο Ιταλός τεχνικός έκανε τις απαραίτητες συστάσεις με τους παίκτες, έναν-έναν ξεχωριστά, ενώ ακολούθως τους συγκέντρωσε όλους στον αγωνιστικό χώρο και τους μίλησε για αρκετά λεπτά. “Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Θέλω να δουλέψουμε καλά και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν είναι εύκολο κατά την διάρκεια μιας σεζόν να «χτίσεις» από την αρχή και δεν είμαι διατεθειμένος να αποδομήσω ότι έχει υπάρχει. Θέλω να αλλάξουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας με τον χρόνο και να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι”, είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός.

Να επισημάνουμε ότι ο Στραματσόνι θα παρουσιαστεί επισήμως από το “τριφύλλι” την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στα.. της προπόνησης, η “πρώτη” του Στραματσόνι στο Κορωπί είχε πολύ ευχάριστα νέα. Ο Μάικλ Εσιέν έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις και ανεβάζει στροφές για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, πάσες, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και τακτική, ενώ Κλωναρίδης και Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε