Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Όλες οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα, οι αποδοκιμασίες στον Βιλένα και το πέναλτι που ο διαιτητής πήρε πίσω

Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Όλες οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα, οι αποδοκιμασίες στον Βιλένα και το πέναλτι που ο διαιτητής πήρε πίσω
Eurokinissi

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ (2-1) για το 2ο γύρο του Europa League. Η φάση του πέναλτι των φιλοξενούμενων -στο τελευταίο δεκάλεπτο- που τελικά ακυρώθηκε και οι αποδοκιμασίες στον Βιλένα.

Έχοντας καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και με σκόρερ τους Γερεμέγεφ και Μπακασέτα (πεν.), ο Παναθηναϊκός νίκησε με άγχος την Μπότεβ στο ΟΑΚΑ (2-1) στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό του Europa League.

Ένα “φτηνό” λάθος του Βιλένα επέτρεψε στους Βούλγαρους να μειώσουν με τον Κόροσετς στο 70′, με τον Ολλανδό να αποδοκιμάζεται λίγο μετά, τη στιγμή που έγινε αλλαγή, τη στιγμή που ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθούσε να τον στηρίξει -όπως και ο πάγκος της ομάδας- με χειροκρότημα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ακόμα λάθος στο 83′ που δεν το “πλήρωσε”. Αρχικά του καταλογίστηκε πέναλτι, με τον διαιτητή να διορθώνει την απόφασή του μέσω onfied review.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει κόντρα στην Μπότεφ (η ρεβάνς θα διεξαχθεί την 1η Αυγούστου στη Βουλγαρία), θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ή η Βοϊβοντίνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις