Σάββατο, 5 Οκτ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Γουίλιαν Αράο κοντά σε νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Ο Γουίλιαν Αράο κοντά σε νέο συμβόλαιο
eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός και ο Γουίλιαν Αράο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια 2 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Γουίλιαν Αράο, καθώς ο Βραζιλιάνος αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες στο «τριφύλλι» με την παρουσία του να είναι ηγετική τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων οι δύο πλευρές βαδίζουν ολοταχώς προς συμφωνία, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο 1+1 ετών.

Παρά τις προσεγγίσεις που είχε απ’ τη Σάο Πάουλο (την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του πριν μεταπηδήσει στην Κορίνθιανς) ο Αράο είχε εξαρχής ως προτεραιότητά του την παραμονή του στον Παναθηναϊκό κι αυτό είχε επισημάνει απ’ την πρώτη στιγμή προς τον εκπρόσωπό του.

Οι επαφές ανάμεσα στους «πράσινους» και τον παίκτη αφορούν επέκταση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 για ένα χρόνο (μέχρι τον Ιούνιο του 2026) με οψιόν για άλλο ένα έτος (καλοκαίρι 2027) εφόσον πιάσει έναν πολύ εφικτό αριθμό συμμετοχών την αγωνιστική περίοδο 2025/26.

Αναφορικά με τις αποδοχές του Βραζιλιάνου, θα φτάσουν το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία θα σφραγιστεί και με υπογραφές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις