Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ο Πάλμερ Μπράουν επέστρεψε και ετοιμάζεται για Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός αμυντικός φαίνεται ότι ξεπέρασε οριστικά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση βρίσκεται ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν, με τον Αμερικανό αμυντικό να ακολουθεί μεγάλο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο 27χρονος Αμερικανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Έρικ Πάλμερ Μπράουν, είχε τραυματιστεί τον περασμένο μήνα στο παιχνίδι με τη Βίκινγκουρ στη Φινλανδία, με τους πράσινους να στερούνται έναν σημαντικό παίκτη στην άμυνα στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολούθησαν σε πρωτάθλημα και Conference League.

Ο Πάλμερ Μπράουν, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο προηγούμενο διάστημα, έχει ξεπεράσει την θλάση στον δικέφαλο και την Πέμπτη (20/3/2025) ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στις 30 Μαρτίου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με την επιστροφή του Έρικ Πάλμερ – Μπράουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης μετά από τον τραυματισμό του στις 13 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Πέμπτης στο “Γ. Καλαφάτης”.

Ο Αμερικανός αμυντικός μπήκε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, συμμετέχοντας και σε ασκήσεις με μπάλα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι σε μικρές εστίες και παιχνίδι με περιορισμούς.

Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν και έξι ποδοσφαιριστές της Κ19 οι Μπρέγκου, Τακεσιάν, Μαρκεζίνης, Σκαρλατίδης, Καλοσκάμης, Μπονόβας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σιώπης, Ντραγκόφσκι, Σφιντέρσκι, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναχί, Ίνγκασον, Φικάι, Καρακασίδης.

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα