Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι και αποθεώθηκε του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι και αποθεώθηκε του ΟΑΚΑ
Eurokinissi

Ο Τετέ αποτελεί -και επίσημα- εδώ και λίγες ώρες παίκτη του Παναθηναϊκού και πριν τον αγώνα των “πρασίνων” κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα από το πρωί της Πέμπτης (25.07.2024) ο Βραζιλιάνος Τετέ, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Γαλατάσαραϊ έως το καλοκαίρι του 2028

Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ, πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «10» στην πλάτη που φορούσε μέχρι πριν από δύο μήνες ο συμπατριώτες του, Μπερνάρ και δηλώθηκε κανονικά στη λίστα της UEFA για τους αγώνες με την Μπότεφ.

Αν και θα παρακολουθήσει το ματς του ΟΑΚΑ από τα επίσημα του γηπέδου, ο Τετέ δεν έχασε την ευκαιρία να πάει χαμένη, φόρεσε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, λίγες ώρες πριν τη “σέντρα” του αγώνα για τον 2ο γύρο του Europa League.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Συγκεκριμένα, ο Τετέ εμφανίστηκε στο χορτάρι του γηπέδου με τον αριθμό «10» στην πλάτη, έχοντας αφήσει στα αποδυτήρια τη σημαία της Βραζιλίας. λίγο πριν τη “σέντρα’ της αναμέτρησης, ο Τετέ έκανε και πάλι την εμφάνισή του και “αποθεώθηκε” από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις