Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Ο Τσούμπα Άκπομ και η περίπτωση του Χοακίν Κορέα για την επίθεση

04.09.2024 | 09:31
Παναθηναϊκός: Ο Τσούμπα Άκπομ και η περίπτωση του Χοακίν Κορέα για την επίθεση

Soccer Football - Serie A - Inter Milan v Udinese - San Siro, Milan, Italy - October 31, 2021 Inter Milan's Joaquin Correa celebrates scoring their first goal REUTERS/Daniele Mascolo TPX IMAGES OF THE DAY

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Αζεντίν Ουνάχι και την ίδια στιγμή φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει ένα νέο μετεγγραφικό “μπαμ”, ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τον δανεισμό του Αζεντίν Ουνάχι από τη Μαρσέιγ και την ίδια στιγμή έχει σαν στόχο την ενίσχυσή του στην επίθεση. Τις τελευταίες ώρες έχουν ακουστεί δυο “δυνατά” ονόματα.

Ο Τσούμπα Άκμπομ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφές με τον Άγιαξ για τον δανεισμό του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά την ίδια στιγμή στο “τραπέζι” φαίνεται πως υπάρχει και ένα πιο “δυνατό” όνομα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι κοιτάζουν και την περίπτωση του Χοακίν Κορέα της Ίντερ, για τον οποίο έδειξε “ζεστό” ενδιαφέρον και η ΑΕΚ. Οι “πράσινοι” φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους “νερατζούρι” για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Μέσα στην ημέρα (04.09.2024) αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς το “τριφύλλι” πρέπει να καταθέσει την ευρωπαϊκή του λίστα στην UEFA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version