Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν πείθεται και ότι οι «πράσινοι» στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις

05.06.2024 | 12:23
Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν πείθεται και ότι οι «πράσινοι» στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις

epa11216892 (FILE) - Lazio’s head coach Maurizio Sarri reacts during the Italian Serie A soccer match between SS Lazio vs Bologna FC at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 18 February 2024 (reissued 12 March 2024). Maurizio Sarri has decided to resign at Lazio, the club's management announced on 12 March 2024, as a result of the poor performance of the team. EPA/GIUSEPPE LAMI

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πήρε από τον Παναθηναϊκό την πίστωση χρόνου που ζήτησε, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έκανε το “τριφύλλι”, αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς, η προσπάθεια της ελληνικής ομάδας για τον 65χρονο προπονητή, “ναυαγεί”.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου, για να αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό και έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από το “τριφύλλι”.

Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στους “πράσινους”, ωστόσο ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντουλά αναφέρει σε ανάρτησή του ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχωράει.

Όπως αναφέρει ο Αλφρέντο Πεντουλά σε σημερινή (05.06.2024) ανάρτησή του στο Twitter “…ο Σάρι παίρνει το χρόνο του, αλλά δεν πείθεται οπότε είναι πιθανό οι Έλληνες να πάνε σε άλλη επιλογή”.

Ο 65χρονος τεχνικός είχε συνάντηση χθες με τον ατζέντη του και τον δικηγόρο του για να “ζυγίσουν” τα δεδομένα και τις προοπτικές που υπάρχουν στην αγορά και φαίνεται πως περιμένει τις εξελίξεις με τον Τούντορ στη Λάτσιο. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα αυτά είναι δημοσιεύματα και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση προς την πλευρά του “τριφυλλιού”

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια για να περιμένει για πολύ ακόμη, καθότι στις 17 με 18 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία και θα πρέπει σύντομα να κλείσει το θέμα του προπονητή, για να “τρέξει” κι ο προγραμματισμός. Εάν μέσα στην ημέρα δεν υπάρξει απάντηση, τότε το “τριφύλλι” αναμένεται να στραφεί σε άλλον τεχνικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version