Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι έβαλαν τον Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές

Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι έβαλαν τον Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές
Eurokinissi

Παναθηναϊκός για Πέδρο Μαρτίνς; Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίζεται να βρίσκεται στη λίστα με τους προπονητές που εξετάζει το “τριφύλλι”.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της “Abola” αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές που εξετάζει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη θέση του προπονητή.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός πήγε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήσρτο Κόντη, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα, την οποία έφερε την εφετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ, παίρνοντας έτσι το βραβρείο για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς στην αραβική χώρα (φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης).

Το συμβόλαιό του 53χρονου Πορτογάλου προπονητή ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και έτσι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Αύγστου του 2022. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Ελλάδας (2020).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις