Τετάρτη, 21 Αυγ.
30oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων από τον αθλητικό δικαστή

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων από τον αθλητικό δικαστή
Eurokinissi

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αντίστοιχα την καταγγελία του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε καταγγείλει τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τους ισχυρισμούς τους κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, που αφορούσαν το ΟΑΚΑ και την παραχώρησή του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. “Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ είναι κλασική περίπτωση δημιουργίας συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Η παραχώρηση έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο” είχαν αναφέρει Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η καταγγελία του Ολυμπιακού είχε να κάνει σχετικά με ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την οποία είχαν κάνει και αναδημοσίευση, προκειμένου να την αναδείξουν. Και οι δυο καταγγελίες απορρίφθηκαν.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή

117/20-8-2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 145/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) κατά: 1) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και 2) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

116/20-8-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις