Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έξω ο Καλάθης! Μέσα ο Χάντερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (20:30, Novasports 2) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωτάθληματος. Αυτό θα είναι το δεύτερο ντέρμπι “αιωνίων” μέσα σε λίγες μέρες, καθώς πριν από δέκα μέρες οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά για το Κύπελλο Ελλάδας, με το “τριφύλλι” να κερδίζει τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

 Το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα είναι τελείως διαφορετικό, με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον περισσότερη χημεία και να είναι πιο έτοιμες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός, δε, αναμένεται να παραταχθεί ενισχυμένος, καθώς ο Οθέλο Χάντερ ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς και έβγαλε κανονικά την τελευταία προπόνηση των “ερυθρολεύκων”.

Ο Αμερικανός σέντερ θα βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δίνοντας μία ακόμα λύση στα χέρια του Έλληνα τεχνικού στους ψηλούς. Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού έγινε υπό το βλέμμα των των προέδρων της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς και του αντιπροέδρου, Γιώργου Σκινδήλια.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα μπορέσει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο. Η τελευταία προπόνηση του “τριφυλλιού” είχε ένα μικρό απρόοπτο, καθώς ο Νικ Καλάθης δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους περονιαίους. Το ιατρικό επιτελείο πήρε αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να μην συνεχίσει το πρόγραμμα για καθαρά προληπτικούς λόγους. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Καλάθη, μιας και δεν τίθεται αμφιβολία περί της συμμετοχής του, και απόντες θα είναι μόνο οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε