Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επίσκεψη Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ξενοδοχείο των «πρασίνων» πριν το ματς του ΟΑΚΑ

10.06.2024 | 14:58
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επίσκεψη Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ξενοδοχείο των «πρασίνων» πριν το ματς του ΟΑΚΑ

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός δίνει “τελικό” στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού με ήττα χάνει και τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε την αποστολή των “πρασίνων” για να τους τονώσει το ηθικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τη Δευτέρα (10.06.2024) το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Παναθηναϊκού μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση, πριν το game 3 με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Basket League.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” περάσουν και πάλι νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, τότε θα “σκουπίσουν” τους “πράσινους” και θα σηκώσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για τρίτη σερί χρονιά, φτάνοντας στο νταμπλ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας, θέλοντας με αυτή του κίνηση να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητές τους.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε στα μέλη του Παναθηναϊκού ότι είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση, αρχής γενομένης από το σημερινο παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version