Σάββατο, 5 Οκτ.
27oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με συνταγή Μπράγκα οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι – Γρίφος για τον αντι-Τσικίνιο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με συνταγή Μπράγκα οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι – Γρίφος για τον αντι-Τσικίνιο
eurokinissi

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται την Κυριακή (6/10/24, 20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα του με τακτική παρόμοια με τον αγώνα κόντρα στην Μπράγκα. Ερωτηματικό ποιος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Τσικίνιο.

Ώρα για το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της Super League, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να κοντράρονται σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι Πειραιώτες που προέρχονται από την εμφατική νίκη απέναντι στη Μπράγκα θέλουν να κερδίσουν και τους «πράσινους» προκειμένου να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος με το καλύτερο δυνατό momentum.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του, έχει στόχο ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι, προκειμένου να μπορέσει να αλλάξει τον διακόπτη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καθιερώσει στα τελευταία 2 παιχνίδια της ομάδας του τον Ροντινέι σε θέση δεξιού εξτρέμ, με τον Βραζιλιάνο να τα έχει πάει περίφημα. Κάτι που αναμένεται να γίνει και απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό τεχνικό να μην αναμένεται να «πειράξει» την ενδεκάδα του.

Η εμφάνιση – απόδοση απέναντι στη Μπράγκα άλλωστε δίνει την δυνατότητα στον Μεντιλίμπαρ να μην κάνει αλλαγές, με μοναδικό ερωτηματικό να είναι ποιος θα μπει στα παπούτσια του τραυματία Τσικίνιο που θα χάσει το ντέρμπι. Κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο ρόλο θα αναλάβει ο Ολιβέιρα, με τον Μουζακίτη να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός σε άλλο ένα παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα στο τέρμα θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Κοστίνια-Ρέτσο-Κάρμο-Ορτέγκα να βρίσκονται στην άμυνα. Ο Έσε θα είναι σίγουρα ο ένας αμυντικός χαφ, με τον Βέλντε να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Ελ Κααμπί στην αιχμή της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Λιγοστές πιθανότητες για να μπει στην αρχική 11αδα έχει ο Γουίλιαν, όπως και ο Μασούρας.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις