Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πέμπτος τελικός και ματς τίτλου στο ΟΑΚΑ για την Basket League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πέμπτος τελικός και ματς τίτλου στο ΟΑΚΑ για την Basket League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί απόψε (14/06, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για τον πέμπτο τελικό της σεζόν 2023-24 στην Basket League, ο οποίος και θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Για 10η φορά στην ιστορία τους, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται αντιμέτωποι σε πέμπτο τελικό πρωταθλήματος, με το 2-2 στη φετινή σειρά της Basket League όμως, να είναι μοναδική στην εξέλιξή της για τους δύο “αιώνιους”.

Ο Ολυμπιακός έκανε μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και έφθασε στο 2-0, αλλά δεν κατάφερε να “κλείσει” τους τελικούς, με τον Παναθηναϊκό να “απαντάει” με δικό του μπρέικ και να ισοφαρίζει σε 2-2, για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας που είχε εξασφαλίσει από την κανονική διάρκεια της σεζόν.

Όλα θα κριθούν έτσι στον πέμπτο τελικό του ΟΑΚΑ, όπου με την ψυχολογία υπέρ του, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για τον τίτλο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να φθάσει σε διπλό, έχοντας ήδη δύο φέτος.

Οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν μάλιστα στο παρκέ χωρίς νέα προβλήματα και ο Εργκίν Αταμάν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν όπως επιθυμούν τα πλάνα τους για το ματς τίτλου.

Όσον αφορά τους διαιτητές του αγώνα, αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν σε ορισμό από την ΚΕΔ και στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν οι Πουρσανίδης, Καρπάνος και Κατραχούρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις