Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πράσινο» μήνυμα στους οπαδούς για τον πρώτο τελικό της Basket League

04.06.2024 | 16:18
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πράσινο» μήνυμα στους οπαδούς για τον πρώτο τελικό της Basket League

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (05/06/24, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τον πρώτο τελικό της Basket League και η “πράσινη” ΚΑΕ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της για το ματς.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο για το πρώτο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις “μάχες” του τίτλου στην Basket League και οι “πράσινοι” ζήτησαν προσοχή από τους οπαδούς τους, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να αποφευχθεί μία ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Εν όψει του αυριανού πρώτου τελικού των Play Offs του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (5/6, 21:15) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε ενημερώσει τους φιλάθλους της για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν.

O νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο και τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Γι’ αυτό και στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας, με τον δικό μας, μοναδικό τρόπο. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς οι κυρώσεις θα είναι δεδομένες.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους κατόχους court-side εισιτηρίων, λόγω της θέσης τους στο γήπεδο. Δεν απαντάμε σε οποιουδήποτε είδους πρόκληση και δεν αφήνουμε κανέναν να χαλάσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει στο «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ, τη φετινή σεζόν!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version