Πέμπτη, 10 Οκτ.
26oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Euroleague

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Euroleague
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague, λίγες μόνο ημέρες μετά το πρώτο “αιώνιο” ντέρμπι της σεζόν, που βρήκε τους Πειραιώτες νικητές στο ελληνικό Super Cup.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (6/10, 21:15, Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr), σε μία πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στη Euroleague.

Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν όμως ακόμη προβλήματα τραυματισμών, με τον Εργκίν Αταμάν να μην υπολογίζει και πάλι στον Ντίνο Μήτογλου, αλλά ούτε και στον Ιωάννη Παπαπέτρου, που αποτέλεσε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους “πράσινους”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους Πειραιώτες, θα έχει εκτός τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το πρώτο ματς των δύο ομάδων, ενώ ανέτοιμος παραμένει Ίγκνας Μπραζντέικις, που “κόπηκε” και από τη λίστα για την Basket League.

Όσον αφορά τους διαιτητές της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, πρώτος διαιτητής θα είναι ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, έχοντας μαζί του τους Εμίλιο Πέρεζ και Μίλαν Νέντοβιτς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις