Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε υψηλούς τόνους η συνάντηση Αλαφούζου με οργανωμένους

20.11.2015 | 15:37
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Για την... προστασία του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος με τους οργανωμένους οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τους επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και μίλησαν για το μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν και στο τι ενέργειες πρέπει να γίνουν, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και να μην κινδυνεύσει με πιθανή τιμωρία η Λεωφόρος. Μάλιστα, τους επεσήμανε ότι οι ισχύοντες κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί και αρκεί το παραμικρό συμβάν, ώστε να διακοπεί το ματς και να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, απ’ την πλευρά των οπαδών οι τόνοι ήταν… υψηλοί, αφού πέρα απ’ την αντιπαλότητα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, υπάρχει και ο προβληματισμός τους για την εικόνα που δείχνει το “τριφύλλι” εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο κ. Αλαφούζος απ’ την μεριά του τους επισήμανε πως έχουν γίνει κινήσεις ώστε να βελτιωθεί η ομάδα και τόνισε ξανά πως δεν θα πρέπει να υπάρξουν… παρατράγουδα, που θα επιφέρουν την τιμωρία του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version