Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, χειραψία με Μπαρτζώκα και μήνυμα στον κόσμο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, χειραψία με Μπαρτζώκα και μήνυμα στον κόσμο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά τον πέμπτο τελικό της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να τιμωρήθηκε με τρεις μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, ωστόσο η ποινή δεν είναι τελεσίδικη κι έτσι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πήγε στο ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα court seats μαζί με την οικογένειά του, ενώ πριν το τζάμπολ του αγώνα φρόντισε να δώσει το χέρι του στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ πήρε το μικρόφωνο, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο.

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός, έχουμε επιδείξει κάτι το οποίο όλη η Ευρώπη ζηλεύει και θέλει να βλέπει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ σεβαστείτε τον αντίπαλό μας, θα ήθελα να μην ακουστεί ούτε ένα υβριστικό σύνθημα. Να φωνάξετε για την ομάδα μας, να σεβαστούμε τον ιδρώτα, τα χρήματα και την ενέργεια των αθλητών μας, αλλά και των αντιπάλων.

Σας παρακαλώ πολύ. Να μπορέσουμε να φύγουμε Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί αγκαλιασμένοι Αν πραγματικά αναγνωρίζετε την προσπάθεια που έχει γίνει το μοναδικό που ζητάω είναι να σεβαστούμε τον αντίπαλο σήμερα», ανέφερε ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις